telefon

KONTAKT

pošta

info@pismodjedamraza.com


O nama

 

Pismodjedamraza.com je veb servis koji ima za cilj da upotpuni i „pojača“ novogodišnji ugođaj i atmosferu koja se tim povodom specijalno kreira počev od druge polovine novembra pa sve do polovine mjeseca januara.

Cilj nam je postići efekat iznenađenja kod djece koja dobiju naše pismo (pismo od Djeda Mraza), da izazovemo osjećanja u kojima dominira radost, uzbuđenje, ushićenje, nevjerica, čarolija... Takođe, kod roditelja i poručioca pisma želimo da izazovemo osjećaj zadovoljstva što su usrećili svoje najmlađe i najmilije.

Sudeći po prethodnim i ličnim iskustvima, znamo da će pismo od Djeda Mraza učiniti veći efekat iznenađenja nego sami pokloni koje će za Božić ili na Novu godinu pronaći ispod jelke iz razloga što su pokloni očekivani, ali ne i pismo u kojem se Djeda Mraz djetetu obraća osobno, po imenu. Hvali ga za njegove vrline i dobra djela (koja će dijete svakako prepoznati kao svoja), najavljuje svoj dolazak i daje obećanje da će mu ispuniti želje tj. donijeti neke od poklona koje je dijete zaista i poželjelo. Čak i ako dijete do sada nije vjerovalo u Djeda Mraza, povjerovaće.

Usrećite i vi vaše najdraže.

PRONAĐITE NAS NA FB

fb