telefon

KONTAKT

pošta

info@pismodjedamraza.com


Politika privatnosti

 

Poslednja promjena 10. novembar 2014. godine

SNU CENOT, Bijeljina, 27. marta, u okviru veb portala www.pismodjedamraza.com, poštuje privatnost svojih korisnika i posjetilaca i posvećena je zaštiti ličnih informacija svojih korisnika i posjetilaca. Ova politika korišćenja odnosi se na web servis www.pismodjedamraza.com.

SNU CENOT i portal pismodjedamraza.com ne prikupljaju lične informacije o vama kada pristupate veb portalu, osim u slučajevima kada se opredijelite za slanje pisma. U tom slučaju od vas će biti traženo da ostavite sljedeće informacije: ime i prezime pošiljaoca pisma, ime i prezime primaoca pisma, e-mail adresa pošiljaoca pisma, poštanska adresa primaoca pisma i pol primaoca pisma.

Naznake u okviru ove Politike zaštite privatnosti inkorporirane su u okviru Uslova o korišćenju koje možete pronaći u okviru aplikacije za slanje pisma.

Ova Politika zaštite privatnosti opisuje osnovne principe prikupljanja i korišćenja informacija od svojih korisnika i posjetilaca našeg veb portala. Želimo da razumijete kako koristimo i kako NE koristimo informacije koje nam ostavljate. Da biste shvatili našu Politiku privatnosti, molimo Vas da pročitate cjelokupan tekst.

Za korisnike, ovaj veb portal struktuiran je tako, da prilikom posjete ne morate da se identifikujete ili ostavite neku ličnu informaciju. Izuzetno, u slučaju da se opredijelite da koristite uslugu portala – veb servisa „slanje pisma od Djeda Mraza“, u tom slučaju, biće zatražene gore navedene informacije (podaci): ime i prezime pošiljaoca pisma, ime i prezime primaoca pisma, e-mail adresa pošiljaoca pisma, poštanska adresa primaoca pisma i pol primaoca pisma.

Za buduće i postojeće korisnike usluga portala pismodjedamraza.com, jednom kada nam ostavite informacije koje Vas mogu identifikovati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorišćene samo i isključivo u svrhu slanja i isporuke pisma (poštanske pošiljke) koju ste poručili na ovom portalu.

 

Kako koristimo informacije

SNU CENOT i portal pismodjedamraza.com ne dostavlja, iznajmljuje ili prodaje Vaše lične informacije niti jednoj organizaciji ili trećem licu.
Vaše kontakt podatke koristimo u cilju realizacije naše usluge. Kreiramo i čuvamo podatke koji označavaju vrstu kupljenih usluga i prijave korisnika u sistem. Čekiranjem polja (štikliranjem) ispred rečenice „Slažem se sa Uslovima o korišćenju servisa PismoDjedaMraza.com”, svaki korisnik pristaje na Politiku zaštite privatnosti koja je navedena.

SNU CENOT može i ima pravo da Vas obavijesti e-mailom, na ostavljenu e-mail adresu, o svojim ponudama, proizvodima i uslugama vezanim za ovaj i druge portale i servise u vlasništvu SNU CENOT.

Korisničke podatke možemo dostaviti regulatornim tijelima i zvaničnim organima u skladu sa važećim Zakonima Bosne i Hercegovine.

 

Linkovi

Na našem veb sajtu možete da pronađete linkove ka drugim veb sajtovima koji nisu u našem vlasništvu. U ovim slučajevima, SNU CENOT nije odgovoran za zaštitu privatnosti ili sadržaj navedenih sajtova. Preporučujemo Vam da pročitate Politiku privatnosti svakog sajta prije njegovog korišćenja.

 

Privatnost djece

SNU CENOT ne prodaje usluge djeci već njihovim roditeljima ili drugim licima koja moraju imati najmanje 18 godina. Sve osobe ispod 18 godina moraju imati dozvolu roditelja ili staratelja da prihvataju Uslove korišćenja. Ukoliko imate ispod 18 godina, savjetujemo Vam da koristite naš sajt samo uz učešće roditelja ili staratelja, iako korišćenjem portala ne postoji mogućnost ugrožavanja bezbijednosti djece ili pristupanja bilo kakvim nedozvoljenim sadržajima.

Sadržaj pisma koje pošaljete nekom maloljetnom licu je u potpunosti bezazlen i OBAVEZNO prolazi kroz sistem provjere naših administratora tako da pismima u kojima je naveden bilo kakav nedozvoljen sadržaj neće biti poslata.

 

Promjena Politike privatnosti

SNU CENOT zadržava pravo da promijeni Politiku zaštite privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da periodično posjetite naš sajt u cilju provjere promjena Politike zaštite privatnosti. Operativna verzija Politike privatnosti uvijek je dostupna u okviru ove stranice.

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike privatnosti, molim Vas da ih pošaljete na adresu info@pismodjedamraza.com

 

PRONAĐITE NAS NA FB

fb